MERIDIANI SINGAPORE

十二月 2014

The MERIDIANI store by Marquis has been completely renovated under the design direction of Andrea Parisio with the aim of conveying the latest brand’s aesthetics and formal language.

The store covers an area of about 300 square metres in which the the warm oak flooring and the architectural context enhance and complement the pure lines of the furnishings, the deep colors of the lacquers, the warm shades of wood and metal finishes and the textures of the fabrics.
Oak wall paneling reminding of the modernism of the fifties alternate with metallic mesh and Asian inspired gold lacquered screens which separate the different areas and, at the same time, offer a sophisticated and contemporary backdrop for the presentation of the 2014 collection and a selection of the best-sellers.
The substantial renovation has offered a large number of guests who have attended the opening - architects, interior designers, customers and members of the press - a true brand experience: a space and a continuum of intimate settings suggesting a feel of elegance that transcends time and trends yet always inspirational and up-to-date.